szombat, április 21, 2012

MTT Tábor 2012 Nagyvisnyó, Bükkalja

Egy kis lelkendezés következik a táborhelyről, meg az előző hétvégi lelátogatásról :)

Dél után valamivel értük el a célállomást, a nagyvisnyói Boróka tábort. Amiért rögtön beleszerettem a helybe az eső és a borús idő ellenére is: a madárcsicsergés! Mintha csak valami szimfóniát énekelnének, rengeteg hangon szólaltak meg az erdei madarak! Mindezen hangok aláfestéseként a tábor szélén egy patak csobog keresztül.
A lakóépületek tiszták, 3 szoba van egy házban, melyek mind a verandáról nyílnak. A veranda két végében egy raktár és egy mosdó, mely utóbbi meglepően szép állapotban van. A szobákban van elektromos fűtőtest, ami nyáron nem túl hasznos, de most az áprilisi időben jó szolgálatot tett :)
A zuhanyzók külön épületben vannak, az épületek közt betonozott út fut. A tábor háziállat-állománya népes: két póni, pár "punk" kontyos csirke és pár kendermagos (kakasra nem emlékszem, de kellett lennie - önjelölt ébresztő lehet :D), egy kondányi disznó, 4 liba, egy kutya és egy cica. A pónik barátságosak, jól lehet velük beszélgetni, szeretik a vakargatást :)
Másnap körülnéztünk a környéken Márkkal, Gergővel és Ratzcal, gyönyörű! Annyira változatos, hogy minden domb mögött más táj tárult a szemünk elé! Sűrű fenyves, vörös földű domb, tisztás, irtás, vadászles... Élvezet lesz minden egyes lépés a kirándulóknak ;)

"Hivatalos" leírás és képanyag a táborhelyről Nagyvisnyón

Részletek minden mennyiségben a táborról - gyertek! :)

Nincsenek megjegyzések: